Blijf top of mind bij je klant dankzij

E-mail marketing

De nieuwsbrief achterhaalt? Zeker niet! Het is nog steeds één van de best converterende direct marketingmiddelen. Maar dan wel met de juiste strategie.

De nieuwsbrief achterhaalt? Zeker niet! Het is nog steeds één van de best converterende direct marketingmiddelen. Maar dan wel met de juiste strategie.

Wat is e-mail marketing?

E-mailmarketing is een direct marketingmiddel. Daarbij kun je denken aan het versturen van een nieuwsbrief om je klant te informeren, een kortingscode toe te sturen vanwege zijn verjaardag of om een actie te promoten. Door deze vorm van marketing goed in te zetten blijf je in beeld bij je klant, creëer je betrokkenheid en zo verhogen we de conversie.

Maar … werkt een nieuwsbrief nog wel?

E-mail marketing gaat verder dan ”hallo <voornaam>” en elke maand een nieuwsbrief versturen, om er maar weer één verstuurd te hebben.

Het is nog steeds het meest interessante marketingkanaal om in te zetten. Maar dan wel met een plan, een doel en een goede analyse achteraf. Alleen op deze manier ‘werkt’ de nieuwsbrief. En daar helpen we je graag mee.

De voordelen van e-mail marketing

7

Informeren

Informeer je relaties (periodiek) en zorg dat ze up to date zijn.

7

Groei

Vergroot de aankoopintentie en groei in omzet.

7

Bewustzijn

Verbeter het bewustzijn rondom jouw bedrijf.

7

Meer traffic

Genereer meer bezoekers naar je website.

Hoe we mooie resultaten behalen

Jouw klanten zitten te wachten op je mail (ook al weten ze dat misschien nog niet).  Ze willen overigens niet zomaar een mail ontvangen, de inhoud moet spot on zijn. Jij hebt tenslotte ook niets aan informatie over Samsung accessoires terwijl je een iPhone hebt.

Het is dan ook essentieel om de nieuwsbrief persoonlijk te maken, oprecht en de inhoud af te stemmen op de ontvanger. Zo creëren we een vorm van communicatie waarbij  betekenis centraal staat, we de aankoopintentie kunnen verhogen en jij uiteindelijk groeit in omzet.

Een schat aan informatie!

Het versturen van een nieuwsbrief levert ontzettend veel waardevolle informatie op. Wij analyseren deze cijfers en zo kunnen we stap voor stap onze aanpak verbeteren en met elkaar toewerken naar de best converterende nieuwsbrief. 

Heb je vragen over e-mail marketing? We bellen je graag terug.

Of stel hier je vraag.

Contact
085 - 00 41 0 11
info@blend15.nl

 

 

Welkom
Westelijke Achterweg 37
3241 EH  Middelharnis

Blend15 - 2020

Deze website is gebouwd met de beste WordPress Theme Builder (meer informatie)

Deze website is gebouwd met de beste WordPress Theme Builder (meer informatie)